maandag 21 januari 2013

Budget nagellak: aan- en afraders

Er zijn qua nagellak een paar erg goede merken en een paar mindere. Zo is Catrice fantastisch. Mooie kleuren, grote potjes, goede dekking, mooie glans. Ze hebben ook een mooie topcoat, hij is heel dun, je hebt dus maar een klein beetje nodig. De nagellak blijft erg lang zitten en hij laat het mooi glanzen.

Essence vind ik ook erg fijn, voor de prijs. Het is niet perfect, maar de dekking is zeker met 2 laagjes prima. Hij glanst mooi, maar blijft niet heel erg lang zitten. Maar, dat kun je ook niet verwachten voor een prijs van 1,30. Dus, ook Essence is prima.

Hema is een raar geval. Het verschilt eigenlijk per potje of hij dekt, en of hij lang blijft zitten. Ik heb bijvoorbeeld een ontzettend mooi donkerroze lakje. Hij dekt in één keer en blijft erg lang zitten. Maar ik heb ook een wit lakje... Nou, dat kan je geen nagellak meer noemen. hij is erg dik, al als je hem koopt. Hij dekt nog niet in 4 keer en als het dan droog is kan je hem er als een velletje af trekken. Maar de 'goede' lakjes zijn ook direct heel erg mooi.

Etos lakjes vind ik ook mooi, er zijn veel kleurtjes en ze dekken in 2 keer, soms in 3. Ze blijven wel erg lang zitten. De lakjes van Miss Sporty zijn nog iets beter dekkend, en blijven ongeveer even lang zitten.

Verder ben ik niet echt bekend met budgetmerken qua nagellak. Maar dit waren in ieder geval de bekendsten, dus veel succes!

2 opmerkingen:

  1. Max nagellak van de action of nahellak van zeeman of nagellak van de big bazar zijn goedkoop en lakker best goed alleen de geur.. Haha

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. ja klopt, ze zijn ook best wel oké, maar de geur... maar je hebt gelijk, ze doen het wel! xxx

      Verwijderen