zaterdag 2 maart 2013

Quick tip: Knoflooknagellak

Ik denk dat iedereen dit trucje wel kent, het is ook alom bekend in de beautywereld. Ik kende het trucje al langer, maar dacht er weer aan door het filmpje van Mascha van Beautygloss.nl. Ze legt hier uit hoe het werkt, maar aangezien niet iedereen haar site kent, wilde ik het ook aan jullie vertellen.

Als eerste moet je een doorzichtige nagellak hebben. Dit kan een basecoat zijn, een topcoat of een gewone doorzichtige nagellak. Het maakt niet uit van welk merk, als hij maar doorzichtig is. Nu heb je een teentje knoflook nodig dat je in kleine stukjes snijdt (belangrijk: niet persen, dan worden de stukjes te klein. Dit wil je niet omdat de stukjes dan meegaan op je kwastje als je je nagels lakt). De stukjes moeten wel klein genoeg zijn om door de opening van het potje te kunnen. Nu moet je dus de stukjes knoflook in het potje duwen. Doe het potje niet te vol, het kwastje moet er ook nog bij! Doe nu het potje goed dicht en schud de stukjes erdoorheen. Nu kun je hem het beste een week laten staan om het 'knoflooksap' goed te talen mengen met de nagellak. Zet hem op een plek waar je vaak langs komt, zodat je elke keer even het potje kan schudden.

Na een week kun je je nagels ermee lakken, en je kunt hem zowel als basecoat als los gebruiken. Laat hem goed drogen en hij zal ervoor zorgen dat je nagels supersterk worden en superhard gaan groeien!
Succes!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten